Grillattua lohta ja vihreää kuskussalaattia

15.6.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Grillattua lohta ja vihreää kuskussalaattia

Ainekset

4 annosta
1 4 lohimedaljonkia
Vihreä kuskussalaatti
1 3 dl kuskusia
2 3 dl vettä
3 1 rkl oliiviöljyä
4 200 g vihreitä pakastepapuja
5 200 g pakastemaissia
6 1 limetin mehu
7 1 sipuli varsineen
8 2 rkl hienonnettua tilliä
9 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 58 g 230 g
Proteiinia 37 g 147 g
Rasvaa 26 g 102 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 2 552 10206
Energiaa kcal 610 2439

Reseptitiedot

Ruokavalio Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista salaatti. Kaada kuskusit kiehuvaan veteen ja nosta kattila syrjään. Sekoita joukkoon öljy ja anna ryynien hautua noin 5 minuuttia kannen alla. Sekoita ryynit irtonaisiksi haarukalla ja lisää joukkoon sulaneet pavut ja maissit. Sekoita salaatin joukkoon mehu, hienonnettu sipuli ja tilli ja mausta suolalla. Grillaa lohimedaljongit parilalla ja tarjoile salaatin ja esim. tillipeston kanssa. Tillipeston ohje löytyy sivulta 16.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5