Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu vihannesmunakas

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Kesäkurpitsaa
4 kpl
Kananmunaa
3 rkl
Maitoa tai vettä
2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 dl
(parmesaani)juustoraastetta
3/4 dl
Pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
3 rkl
Mustia oliiveja

Pinnalle

Tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Grillaa viipaleet kuumassa grillissä tai parilapannulla nopeasti molemmin puolin. Nosta kesäkurpitsat syrjään odottamaan. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon neste ja juustoraaste. Kuumenna teflonpannulla öljy ja valuta munaseos pannulle. Vedä hyytyvää munamassaa puulastalla pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin. Asettele kostean munamassan päälle kesäkurpitsaviipaleet, pilkotut tomaatit ja oliivit. Anna munakkaan kypsyä kannen alla. Hienonna pinnalle basilikaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.