Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu nektariini-halloumisalaatti

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kesäruokaa parhaimmilaan: grillaa nektariineja ja halloumijuustoa ja tarjoile salaatissa.

Ainekset

2 kpl
Nektariiinia
150 g
Halloumijuustoa
1 kpl
Jääsalaattia
3 rkl
Hienonnettua basilikaa
1/2 kpl
Sitruunan mehu

Grillauskastike

2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Ruokokidesokeria
1/2 tl
Papikajauhetta
1/4 tl
Mietoa chilirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja halkaise nektariinit. Poista kivet. Viipaloi halloumi. Sekoita grillauskastikkeen ainekset. Grillaa halloumia ja nektariineja parilan tai grillialustan päällä ja sivele pinnalle grillauskastiketta.

Revi salaatti ja basilika tarjoiluvadille ja nosta päälle lämpimät nektariinit ja halloumi. Pirskota pinnalle sitruunamehua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

228

954

16,8 g

6,8 g

9,8 g

9,8 g

2,8 g

9,0 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Hienonnettua basilikaa,

0,5 tl Papikajauhetta,

0,25 tl Mietoa chilirouhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli