Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu maustekakku ja marinoidut mansikat

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Grillaa maustekakkupaloja grillissä! Valmista ensin marinoinut mansikat ja tarjoa kakkupalat niiden sekä maustetun ranskankerman kanssa. Katso kesäisen jälkiruoan ohje.

Ainekset

1 kpl
(350 g) vaalea maustekakku

Vanilja-ranskankerma

1/2 kpl
Vaniljatankoa
150 g
Ranskankermaa
2 rkl
Tomusokeria

Marinoidut mansikat

250 g
Mansikoita
1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Tomusokeria
1 rkl
Tuoretta minttua tai basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista marinoidut mansikat. Perkaa ja pilko mansikat. Sekoita joukkoon limettimehu, tomusokeri ja hienonnettu minttu tai basilika. Anna mansikoiden mehustua hetki.

250 g
Mansikoita
1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Tomusokeria
1 rkl
Tuoretta minttua tai basilikaa
2

Leikkaa maustekakku annospaloiksi. Sekoita ranskankermaan tomusokeri. Halkaise vaniljatanko ja vedä siitä veitsen kärjellä siemenet vaahdon joukkoon.

1 kpl
(350 g) vaalea maustekakku
150 g
Ranskankermaa
2 rkl
Tomusokeria
1/2 kpl
Vaniljatankoa
3

Grillaa kakkupalat nopeasti. Tarjoa vaniljalla maustetun ranskankerman ja marinoitujen mansikoiden kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

65

274

3,4 g

2,1 g

7,5 g

7,4 g

0,6 g

0,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(350 g) vaalea maustekakku,

Vaniljatankoa,

1 rkl Tuoretta minttua tai basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli