Grillattu liha

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Grillattu liha

Ainekset

4 annosta
1 500 g lihaa (esim. porsaan ulkofileetä)
Marinadi:
1 0,5 dl viinietikkaa, viiniä, siideriä tai olutta
2 0,5 dl öljyä
3 0,5 dl soijakastiketta
4 valkosipulia
5 sinappia
6 yrttejä
7 pippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 6 g
Proteiinia 27 g 108 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 119 4475
Energiaa kcal 268 1070

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Grilliin soveltuu erityisesti sian- ja lampaanliha, sillä ne ovat varmasti mureita. Jos käytät naudanlihaa, valitse hyvin raakakypsytettyä lihaa kuten fileetä. Marinoi lihapalat tai nuijitut pihvit muovipussissa jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli. Kääntele lihaa välillä, jotta se maustuu tasaisesti. Grillaa lihaa lajista ja paksuudesta riippuen noin 2-4 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile grillattujen kasvisten, perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5