Greippigraavatut silakat

24.11.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Greippigraavatut silakat

Tarjoa tähteeksi jääneitä silakoita ruisleivän päällä.

Ainekset

6 annosta
1 1 paketti (300 g) pakastesilakkafileitä
2 1 dl oliiviöljyä
3 0,5 greippiä
4 pala purjoa
5 2 rkl hienonnettua tilliä
Mausteliemi
1 3 dl vettä
2 5 rkl väkiviinaetikkaa
3 4 rkl sokeria
4 2 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 56 g
Proteiinia 8 g 49 g
Rasvaa 20 g 117 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 037 6222
Energiaa kcal 248 1487

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Anna silakoiden sulaa puoliksi. Poista silakoista nahkat. Työnnä peukalo fileen ja nahan väliin ja vedä nahka irti. Siirrä silakat kulhoon. Sekoita mausteliemen ainekset ja kaada silakoiden päälle. Peitä kelmulla ja anna maustua yön yli. Siivilöi silakoista liemi. Sekoita öljy sekä hyvin pestyn puolikkaan greipin raastettu kuori ja mehu. Viipaloi ja huuhdo purjo. Siirrä silakat ja purjorenkaat tarjoiluastiaan ja valuta päälle greippi-öljyseos. Koristele tillillä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: graavi greippi silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5