Greippi-katkarapusalaatti

25.12.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Greippi-katkarapusalaatti

Ainekset

3 annosta
1 1 pussi (180 g) valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste)
2 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
3 1 paketti (55 g) riisinuudeleita
4 2 greippiä
5 0,5 kurkkua
Kastike
1 1 rkl makeaa chilikastiketta
2 1 tl raastettua inkivääriä
3 1 tl soijakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 103 g
Proteiinia 14 g 43 g
Rasvaa 2 g 5 g
Kuitua 5 g 16 g
Energiaa kJ 897 2691
Energiaa kcal 214 643

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä herneitä 1–2 minuuttia. Nosta kattila syrjään liedeltä ja lisää joukkoon nuudelit. Kaada ne siivilään, valuta vesi pois.Lisää nuudelit ja herneet kulhoon. Lisää joukkoon katkaravut liemineen.Kuori ja leikkaa greipit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele greipit ja kurkku. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattiin.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: greippi katkarapu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5