Gratinoidut kinkkukääröt

15.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Gratinoidut kinkkukääröt

Ainekset

4 annosta
1 300 g parsakaalia
2 vettä, suolaa
3 200 g (6 isoa viipaletta) palvikinkkua
Kuorrutus:
1 2 dl majoneesia
2 0,5 tl suolaa
3 mustapippuria
4 2 kananmunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 18 g
Proteiinia 16 g 63 g
Rasvaa 20 g 81 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 101 4403
Energiaa kcal 263 1052

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele kaali. Keitä kaalipaloja pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Kääri kaalit kinkkuviipaleisiin ja aseta uunivuokaan. Erota valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja yhdistä vaahto kevyesti nostelleen majoneesiin. Levitä seos kääröille. Pane vuokaa 200-asteiseen uuniin 20–30 minuutiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5