Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Granaattiomenatoti

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kaada kuppeihin omenatotia glögin sijaan. Kirpeän hapokas granaattiomenamehu sekä värjää että raikastaa kuuman totin.

Ainekset

2 - 3 kpl
Granaattiomenaa
1 l
Omenamehua
1 kpl
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Kanelitanko
1 tl
Kardemumman siemeniä
1 - 2 kpl
Tähtianista
2 - 3 rkl
Fariinisokeria
Pähkinöitä tai manteleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada omenamehu kattilaan. Lisää mausteet ja hauduta juomaa hiljalleen 10–15 minuuttia.

1 l
Omenamehua
1 kpl
Pala tuoretta inkivääriä
2 - 3 rkl
Fariinisokeria
1 - 2 kpl
Tähtianista
1 tl
Kardemumman siemeniä
1 kpl
Kanelitanko
2

Siivilöi mausteet pois. Puserra granaattiomenista mehu ja kaada omenamehun joukkoon.

2 - 3 kpl
Granaattiomenaa
3

Kuumenna juoma ennen tarjoamista. Lisää juomaan granaattiomenan siemeniä ja pähkinöitä tai manteleita.

Pähkinöitä tai manteleita
2 - 3 kpl
Granaattiomenaa

Vinkki: Halutessasi voit korvata osan omenamehusta valkoviinillä tai käyttää totiin siideriä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.10.2016
|
Muokattu: 31.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

238

998

0,5 g

54,0 g

54,0 g

3,5 g

0,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala tuoretta inkivääriä,

Kanelitanko,

1 tl Kardemumman siemeniä,

Tähtianista,

Pähkinöitä tai manteleita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli