Gluteeniton täytekakkupohja

28.12.2004
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Gluteeniton täytekakkupohja

Ainekset

1 4 munaa
2 2 dl sokeria
3 1,5 dl luontaisesti gluteenitonta jauhoa (hieno jauhoseos)
4 0,5 dl perunajauhoja
5 1 tl leivinjauhetta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 265 g
Proteiinia 33 g
Rasvaa 24 g
Kuitua 2 g
Energiaa kJ 5943
Energiaa kcal 1421

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele ja jauhota gluteenittomilla jauhoilla pyöreä kakkuvuoka huolellisesti.Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varoen.Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasossa noin 30 minuuttia.Kumoa ja jäähdytä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: täytekakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5