Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Glögisilli

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Glögi maustaa sillin ihanan jouluiseksi. Glögillä maustetun sillin makuun vaikuttaa se, millaisen glögin valitset liemeen. Jos käytät glögitiivistettä, laimenna se juoman vahvuiseksi ennen liemen keittämistä.

Ainekset

180 g
(1 pkt) kevyesti suolattua sillifileetä
100 g
(1 kpl) porkkanaa
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
rosmariininoksa

Mausteliemi

2 dl
glögijuomaa
1 dl
Sokeria
3 rkl
Punaviinietikkaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Aloita kiehauttamalla mausteliemen ainekset. Anna jäähtyä.

2 dl
glögijuomaa
1 dl
Sokeria
3 rkl
Punaviinietikkaa
2

Huuhtele, kuivaa ja paloittele sillifileet. Pese, kuori ja viipaloi porkkana. Kuori ja viipaloi punasipuli.

180 g
(1 pkt) kevyesti suolattua sillifileetä
100 g
(1 kpl) porkkanaa
1 kpl
Punasipuli
3

Lado sillipaloja, porkkanaviipaleita, sipulirenkaita ja rosmariinitupsuja kerroksittain lasipurkkiin. Kaada jäähtynyt liemi päälle. Anna maustua jääkaapissa muutama päivä.

1 kpl
rosmariininoksa
Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Pia Arnould
Julkaistu: 20.10.2009
|
Muokattu: 26.10.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

150

629

3,3 g

0,8 g

25,0 g

24,7 g

0,7 g

3,8 g

2,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl rosmariininoksa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli