Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Glögimaustettu ratatouille

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

3 kpl
Eri väristä paprikaa
500 g
Punakaalia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 rkl
Öljyä
1 1/2 dl
Glögijuomaa
1 rkl
Kasvisfondia
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 dl
Saksanpähkinöitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi paprikat, punakaali ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kesäkurpitsa ja poista lusikalla pehmeä sisus. Viipaloi kesäkurpitsa. Kuullota kasviksia öljyssä pannulla hetken aikaa ja lisää sitten glögi sekä kasvisfondi. Anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää tarjolle tuotaessa rouhittuja saksanpähkinöitä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.