Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Glaseerattu kasleri

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Uunissa paistetun lihan voi kuumentaa grillissä joko kokonaisena tai paksuina viipaleina. Kaslerin voi repiä kypsänä nyhtölihaksi.

Ainekset

2 kg
Kasleria

Mausteliemi

4 dl
Ananas- tai omenamehua
1/2 dl
Valkoviinietikkaa
1 dl
Soijakastiketta
3 rkl
Ketsuppia
1 dl
Fariinisokeria
2 rkl
Sinappia
2 rkl
Chilikastiketta
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Suolaa
1 tl
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä maustelientä 10–15 minuuttia. Pane liha syvään vuokaan. Kaada päälle liemi. Peitä kaksinkertaisella foliolla. Kypsennä lihaa 175- asteisessa uunissa 4–5 tuntia. Valele lihan pinta liemellä ja kypsennä vielä 15 minuuttia ilman foliota. Kaada 3 dl lientä kattilaan, lisää 2 rkl fariinisokeria, keitä kokoon, kunnes jäljellä on noin puolet. Kuumenna liha grillissä paksuina viipaleina tai kokonaisena kastikkeella valellen. Tai revi liha silpuksi ja kuumenna kastikkeella kostutettuna.


Vinkki! Käytä nyhtölihaa nakkien tilalla hodareissa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

469

1963

27,0 g

9,3 g

17,2 g

16,5 g

0,2 g

38,7 g

2,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

1 tl Suolaa,

1 tl Mustapippurirouhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli