Glaseerattu kasleri

26.5.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Glaseerattu kasleri

Uunissa paistetun lihan voi kuumentaa grillissä joko kokonaisena tai paksuina viipaleina. Kaslerin voi repiä kypsänä nyhtölihaksi.

Ainekset

10 annosta
1 2 kg kasleria
Mausteliemi
1 4 dl ananas- tai omenamehua
2 0,5 dl valkoviinietikkaa
3 1 dl soijakastiketta
4 3 rkl ketsuppia
5 1 dl fariinisokeria
6 2 rkl sinappia
7 2 rkl chilikastiketta
8 3 valkosipulinkynttä
9 1 tl suolaa
10 1 tl mustapippurirouhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 172 g
Proteiinia 38 g 376 g
Rasvaa 33 g 329 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 2 157 21567
Energiaa kcal 516 5155

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä maustelientä 10–15 minuuttia. Pane liha syvään vuokaan. Kaada päälle liemi. Peitä kaksinkertaisella foliolla. Kypsennä lihaa 175- asteisessa uunissa 4–5 tuntia. Valele lihan pinta liemellä ja kypsennä vielä 15 minuuttia ilman foliota. Kaada 3 dl lientä kattilaan, lisää 2 rkl fariinisokeria, keitä kokoon, kunnes jäljellä on noin puolet. Kuumenna liha grillissä paksuina viipaleina tai kokonaisena kastikkeella valellen. Tai revi liha silpuksi ja kuumenna kastikkeella kostutettuna.


Vinkki! Käytä nyhtölihaa nakkien tilalla hodareissa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5