Friteeratut kananpalat

14.11.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Friteeratut kananpalat

Ainekset

4 annosta
1 3 broilerin fileetä
2 0,5 dl vehnäjauhoja
3 1 rkl tacomaustetta
Kuorrutustaikina
1 2 dl vehnäjauhoja
2 0,5 tl leivinjauhetta
3 1 tl suolaa
4 1 rkl tacomaustetta
5 2 munaa
6 1 dl vettä
7 1 rkl öljyä
Paistamiseen
1 öljyä
Tarjoiluun
1 valmista salsakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 114 g
Proteiinia 34 g 134 g
Rasvaa 8 g 33 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 365 5460
Energiaa kcal 326 1305

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita lautasella jauhot ja mauste. Suikaloi broilerit ja pyörittele ne pieni erä kerrallaan vehnäjauhoseoksessa. Valmista taikina. Sekoita kulhossa ensin kuivat aineet keskenään. Lisää munat sekä vesi ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi, älä vatkaa. Kasta jauhotetut broilerisuikaleet taikinaan ja kypsennä ne pienissä erissä esim. vokkipannussa kuumassa öljyssä. Valuta talouspaperin päällä. Tarjoile broileripalat salsakastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5