Fetapasta

28.2.2006
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Fetapasta

Ainekset

4 annosta
1 400 g pastaa
2 1 punasipuli
3 1 kesäkurpitsa (n 300 g)
4 3 tomaattia
5 1 rkl öljyä
6 1 dl mustia, kivettömiä oliiveja
7 1 dl vettä
8 1 tl oreganoa
9 0,5 tl suolaa
10 mustapippuria
11 200 g fetajuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 73 g 293 g
Proteiinia 18 g 74 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 6 g 23 g
Energiaa kJ 2 150 8598
Energiaa kcal 514 2055

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja paloittele sipuli. Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja tomaatit. Kuumenna öljy pannulla ja paista kesäkurpitsaa ja punasipulia, kunnes ne pehmenevät. Lisää tomaatit, oliivit, vesi ja mausteet. Kuumenna. Lisää lopuksi fetakuutiot ja tarjoile pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5