Fetalla täytetyt lihapullat

13.12.2007
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Fetalla täytetyt lihapullat

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 1 dl korppujauhoja
3 2 dl ruokakermaa tai vettä
4 1 sipuli
5 1 kananmuna
6 1 tl suolaa
7 mustapippuria
Täyte:
1 fetajuustoa
2 oreganoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 51 g
Proteiinia 29 g 116 g
Rasvaa 16 g 64 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 310 5242
Energiaa kcal 313 1253

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita korppujauhe ja kerma kulhossa. Lisää hienoksi raastettu sipuli, kananmuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta pyöryköitä. Leikkaa fetajuustosta pieniä kuutioita. Litistä hiukan lihapyörykkää, sirota sille hiukan oreganoa ja aseta juustokuutio. Kääntele murekeseoksen reunat juuston ympärille ja painele saumakohta kiinni. Paista pyörykät pannussa ja tarjoa lisänä kasvispataa. Kuullota paistokasarissa öljyssä kuutioitua munakoisoa, sipulia ja kesäkurpitsaa. Lisää tomaatinlohkoja ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5