Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetajuustolevite ja grillatut kolmioleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Fetajuustoa
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä puristettuna
4 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 tl
Timjamia

Lisäksi:

8 kpl
Vaaleaa paahtoleipää

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna fetajuusto haarukalla. Purista sekaan valkosipulinkynnet ja sekoita oliiviöljyn, hienonnetun persiljan ja timjamin kanssa notkeaksi tahnaksi. Tarjoile grillattujen paahtoleipäkolmioiden levitteenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.