Fetajuustokakku

28.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Fetajuustokakku

Ainekset

10 annosta
1 6 viipaletta pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
Kostutukseen
1 1 - 2 dl kasvislientä tai maitoa
Tahna 1
1 150 g murskattua fetajuustoa
2 1 dl mustia kivettömiä oliveja
3 1 punainen paprika pieneksi pilkottuna
4 200 g maustamatonta tuorejuustoa
5 0,5 dl kevytranskankermaa
Tahna 2
1 2 dl valutettua ruoanvalmistusjugurttia
2 1,5 dl valutettua smetanaa
3 4 murskattua valkosipulin kynttä
4 1 dl silputtua persiljaa tai ruohosipulia
5 0,5 raastettua ja valutettua kurkkua
Koristeluun
1 1 prk kivettömiä oliiveja
2 tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 48 g
Proteiinia 6 g 56 g
Rasvaa 16 g 157 g
Kuitua 1 g 12 g
Energiaa kJ 761 7608
Energiaa kcal 182 1818

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita erikseen molemmat täytteet ja levitä niitä kostutettujen leipien väliin vuorotellen eri kerroksiin. Kokoa kakku, kääri se kelmuun ja aseta päälle paino. Anna kakun vetäytyä viileässä yön yli. Levitä päälle loput kurkkutahnasta ja koristele kakun pinta oliiveilla ja tillillä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5