Fetajuusto-melonisalaatti

1.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Fetajuusto-melonisalaatti

Ainekset

1 600 - 700 g cantalupon- tai muuta melonia
2 100 - 150 g fetajuustoa
3 10 - 15 tuoretta basilikanlehteä pilkottuna
4 (noin 2 rkl auringonkukan siemeniä)
Kastike
1 2 rkl oliiviöljyä
2 2 rkl puristettua sitruunamehua
3 0,5 rkl puristettua limetinmehua
4 1 - 2 rkl sokeria
5 0,25 tl ruohittua mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 42 g
Proteiinia 20 g
Rasvaa 41 g
Kuitua 6 g
Energiaa kJ 2577
Energiaa kcal 616

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Hedelmät, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele meloni reilun kokoisiksi suupaloiksi. Paloittele juusto.Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja kaada kastike melonipaloille. Sekoita joukkoon basilika ja anna maustua noin ½ tunnin ajan. Lisää salaatin päälle vielä juustopalat ja halutessasi kuumalla kuivalla pannulla paahdetut auringonkukansiemenet. Tarjoile väliruokana tai lisäkesalaattina.

Video

© SOK
Avainsanat: feta fetajuusto meloni
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5