Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Feta-tonnikalasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 kpl
Kiinteämaltoista perunaa
1/2 kpl
Pientä purjoa
1 kpl
Paprika
1 kpl
Veteen säilöttyä tonnikalaa
100 g
Kevytfetajuustoa
2 kpl
Vihreää omenaa
4 kpl
Cocktailkurkkua tai 1 maustekurkku

Kastike

1/2 dl
Vettä
2 rkl
Sitruunamehua
1/2 rkl
Sinappia
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria
1/2 tl
Sitruunapippuria
1 kpl
Valkosipulin kynsi

Lisäksi

Tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja kuutioi jäähtyneet perunat. Pese ja suikaloi purjo ja kuutio paprika. Valuta tonnikala, kuutio fetajuusto, pestyt omenat ja valutetut kurkut. Yhdistä kaikki salaatin ainekset. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike salaatin päälle. Anna maustua noin puolen tunnin ajan, välillä salaattia kevyesti käännellen. Koristele salaatti tillillä ja tarjoa rapean leivän kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.