Feta-paprikaleivät

16.6.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Feta-paprikaleivät

Feta-kermaviilitäyte, paprika ja rucola tuovat makua paahtoleipään. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Ainekset

5 annosta
1 200 g fetajuustoa
2 1 paprika
3 1 prk kermaviiliä
4 1 dl oliiveja
5 10 viipaletta paahtoleipää
6 2 dl rucolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 146 g
Proteiinia 12 g 59 g
Rasvaa 13 g 66 g
Kuitua 3 g 16 g
Energiaa kJ 1 192 5962
Energiaa kcal 285 1425

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Painele fetajuusto muruiksi haarukalla. Pese paprika, poista siemenet ja leikkaa suikaleiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon fetajuustomurut ja oliivit. Levitä kaikille leiville täytettä. Pane viidelle leivälle rucolan lehtiä ja paprikaa. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5