Feta-kurkkuveneet

23.4.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Feta-kurkkuveneet

Hauskannäköiset kurkkuveneet kruunaavat juhlapöydän vaikkapa ylioppilasjuhlissa tai synttärijuhlissa.

Ainekset

12 kappaletta
1 2 kurkkua
2 150 g vihreitä kivettömiä oliiveja
3 0,5 ruukkua basilikaa
4 150 g fetajuustoa
5 1 rkl oliiviöljyä
6 tillisilppua
Lisäksi
1 cocktailtikkuja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 16 g
Proteiinia 2 g 28 g
Rasvaa 6 g 71 g
Kuitua 1 g 12 g
Energiaa kJ 286 3438
Energiaa kcal 68 822

Reseptitiedot

Ruokalajit Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik, Brunssi
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Silppua oliivit. Hienonna basilika. Survo fetajuusto tahnaksi haarukalla. Sekoita tahna oliivi-basilikasilppuun. Lisää öljy.

Leikkaa juustohöylällä toisesta kurkusta n. 20 kpl ohuita viipaleita purjeita varten. Halkaise kurkut pitkittäin. Koverra siemenet pois lusikalla. Leikkaa kurkuista muutaman senttimetrin paloja veneiksi. Lusikoi veneille reilusti täytettä. Tee purjeet pistämällä kurkkuviipaleita tikkuihin ja kiinnitä ne veneisiin. Ripottele pinnalle tilliä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: feta fetajuusto kurkku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5