Feta-kesäkurpitsaletut

23.6.2008
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Feta-kesäkurpitsaletut

Ainekset

16 kappaletta
1 500 g kesäkurpitsaa
2 100 g fetajuustoa
3 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
4 2 kananmunaa
5 1 dl vehnäjauhoja
6 0,5 tl suolaa
7 mustapippuria
8 0,5 tl timjamia
9 paistamiseen öljyä tai margariinia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 62 g
Proteiinia 2 g 39 g
Rasvaa 2 g 27 g
Kuitua 0 g 6 g
Energiaa kJ 171 2739
Energiaa kcal 41 655

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta kesäkurpitsa ja feta karkeaksi raasteeksi. Sekoita joukkoon ruohosipuli, munat, vehnäjauhot ja mausteet. Paista seoksesta ohukaispannussa ohukaisia. Tarjoa kasvisruokana tai liha- tai kalaruoan lisänä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5