Feta-kasvisletut

23.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Feta-kasvisletut

Ainekset

4 annosta
1 1 kesäkurpitsa
2 1 tl suolaa
3 1 hapan omena
4 1 raaka peruna
5 1 pieni sipuli
6 1 valkosipulinkynsi
7 100 g fetajuustoa
8 1 ruukku tilliä
9 3 viipaletta vaaleaa, hieman kuivahtanutta leipää
10 2 kananmunaa
11 0,5 tl rouhittua mustapippuria
12 rypsiöljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 54 g
Proteiinia 10 g 38 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 762 3050
Energiaa kcal 182 729

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja nosta siivilään kerroksittain suolan kanssa. Anna nesteen valua pois puolisen tuntia. Purista raasteesta ylimääräinen neste ja nosta raaste kulhoon. Kuori omena, peruna ja sipuli ja raasta ne kulhoon. Hienonna valkosipulinkynnet ja murskaa tai raasta fetajuusto. Hienonna tilli. Jauha leipäviipaleet hienoksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Kuumenna öljyä lettupannulla ja paista kasvispihvit hitaasti miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5