Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Feta-kasvisletut

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Feta tuo mukavasti makua herkullisiin kasvislettuihin. Hyödynnä tähän reseptiin kuivahtaneet vaaleat leipäpalat.

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa
1 tl
Suolaa
1 kpl
Hapan omena
1 kpl
Raaka peruna
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
100 g
Fetajuustoa
1 kpl
Ruukku tilliä
3 kpl
Vaaleaa, hieman kuivahtanutta leipää
2 kpl
Kananmunaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
Rypsiöljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja nosta siivilään kerroksittain suolan kanssa. Anna nesteen valua pois puolisen tuntia. Purista raasteesta ylimääräinen neste ja nosta raaste kulhoon. Kuori omena, peruna ja sipuli ja raasta ne kulhoon. Hienonna valkosipulinkynnet ja murskaa tai raasta fetajuusto. Hienonna tilli. Jauha leipäviipaleet hienoksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Kuumenna öljyä lettupannulla ja paista kasvispihvit hitaasti miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.5.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.