Espanjalainen tortilla

23.4.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Espanjalainen tortilla

Jäikö eilisen aterialta perunoita? Käytä ne espanjalaiseen tortillaan eli munakkaaseen.

Ainekset

4 annosta
1 2 kypsää perunaa
2 2 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 2 paprikaa
5 3 valkosipulinkynttä
6 6 kananmunaa
7 0,5 tl suolaa
8 ripaus mustapippuria
9 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 37 g
Proteiinia 19 g 75 g
Rasvaa 23 g 93 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 335 5341
Energiaa kcal 319 1277

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi perunat ja sipuli. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulit ja paprikat kevyesti. Lisää perunat, sekoita ja paista hetki.

Sekoita kananmunat ja mausteet kulhossa. Kaada pannulle puolet munaseoksesta. Ripottele pinnalle puolet juustoraasteesta. Lisää loppu munaseos ja päällimmäiseksi juustoraaste. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes tortilla on hyytynyt.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5