Espanjalainen pekonimunakas

16.12.2004
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Espanjalainen pekonimunakas

Ainekset

4 annosta
1 5 kanamunaa
2 2 rkl vettä
3 1 punasipuli
4 5 keitettyä perunaa
5 120 g amerikanpekonia
6 1 punainen paprika
7 2 rkl öljyä
8 1 pihvitomaatti
9 (10 vihreää paprikatäytteistä oliivia)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 63 g
Proteiinia 14 g 58 g
Rasvaa 25 g 101 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 462 5846
Energiaa kcal 349 1397

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja leikkaa pekoni pieneksi. Kuullota pekoni- ja sipulipalat pannulla pienessä öljytilkassa. Kuori ja lohko perunat ja kuutioi paprika ja pane palat pannulle ja anna paistua. Jaa seos lettupannulle ja kaada päälle keskenään sekoitetut munat ja vesi. Aseta päälle tomaattisiivut ja paista, kunnes munakkaat ovat hyytyneet reunoilta. Munakaan keskelle voi jäädä hiukan löysää ainesta. Koristele munakkaat pienityillä oliiveilla ja rapealla pekonisiivulla. Tarjoa heti

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5