Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Eksoottinen vuohenjuustosalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ananasrenkaita omassa liemessään
500 g
Hunajamelonia
2 kpl
Kiivihedelmää
3 kpl
Tomaattia
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1 kpl
Ruukku tammenlehväsalaattia
150 g
Vuohenjuustoa
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1/2 dl
Korppujauhoja
Öljyä paistamiseen

Kastike 1

1 kpl
Sitruuna
1/2 dl
Oliiviöljyä
1 rkl
Omenaviinietikkaa

Kastike 2

1 dl
Maustamatonta jogurttia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta liemi ananaksista. Kuori ja kuutioi hunajameloni ja kiivit. Kuutioi tomaatit. Revi salaatit isolle tarjoiluvadille. Asettele hedelmät ja tomaattikuutiot päälle. Purista kastiketta varten sitruunan mehu kulhoon. Sekoita öljyn ja viinietikan kanssa. Kaada kastike salaatin päälle. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi. Kasta ne ensin hunajaan ja sitten korppujauhoihin. Paista öljyssä kullankeltaisiksi. Nostele kiekot salaatin päälle. Pirskota halutessasi päällimmäiseksi maustamatonta jogurttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.