Eksoottinen vuohenjuustosalaatti

20.5.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Eksoottinen vuohenjuustosalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 prk ananasrenkaita omassa liemessään
2 500 g hunajamelonia
3 2 kiivihedelmää
4 3 tomaattia
5 1 ruukku jääsalaattia
6 1 ruukku tammenlehväsalaattia
7 150 g vuohenjuustoa
8 2 rkl juoksevaa hunajaa
9 0,5 dl korppujauhoja
10 öljyä paistamiseen
Kastike 1
1 1 sitruuna
2 0,5 dl oliiviöljyä
3 1 rkl omenaviinietikkaa
Kastike 2
1 1 dl maustamatonta jogurttia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 144 g
Proteiinia 10 g 42 g
Rasvaa 20 g 81 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 1 572 6290
Energiaa kcal 376 1503

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta liemi ananaksista. Kuori ja kuutioi hunajameloni ja kiivit. Kuutioi tomaatit. Revi salaatit isolle tarjoiluvadille. Asettele hedelmät ja tomaattikuutiot päälle. Purista kastiketta varten sitruunan mehu kulhoon. Sekoita öljyn ja viinietikan kanssa. Kaada kastike salaatin päälle. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi. Kasta ne ensin hunajaan ja sitten korppujauhoihin. Paista öljyssä kullankeltaisiksi. Nostele kiekot salaatin päälle. Pirskota halutessasi päällimmäiseksi maustamatonta jogurttia.

Video

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: ananas meloni vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5