Dippiperunat ja piparjuurikastike

1.6.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Dippiperunat ja piparjuurikastike

Ainekset

4 annosta
1 12 pientä keitettyä uutta perunaa
Piparjuuritsatsiki
1 2 dl turkkilaista jogurttia
2 1 puristettu valkosipulinkynsi
3 1 rkl sitruunamehua
4 2 rkl piparjuuritahnaa
5 ripaus suolaa
6 2 rkl hienonnettua tilliä
7 koristeeksi muutama sipulinvarsi tai kevätsipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 60 g
Proteiinia 3 g 12 g
Rasvaa 4 g 17 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 466 1863
Energiaa kcal 111 445

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista tsatsiki. Notkista jogurtti kulhossa. Lisää mausteet ja anna kastikkeen tekeytyä muutaman tunnin viileässä ennen tarjoilua. Leikkaa keitetyt perunat annospaloiksi ja pistä cocktailtikkuihin. Koristele hienonnetulla sipulinvarrella ja tarjoile piparjuuritsatsikia dippikastikkeena.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5