Crostinit

25.4.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Crostinit

Ainekset

1 1 pieni patonki
2 2 rkl oliiviöljyä
Pinnalle:
1 3 tomaattia
2 2 rkl silputtua sipulia
3 4 rkl silputtua tuoretta basilikaa
4 1 - 2 valkosipulin kynttä
5 1 rkl oliiviöljyä
6 suolaa
7 mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 21 g
Proteiinia 3 g
Rasvaa 42 g
Kuitua 6 g
Energiaa kJ 1986
Energiaa kcal 475

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi patonki ja paahda viipaleet öljytyssä pannussa molemmin puolin. Anna jäähtyä. Kasta tomaatit yksitellen kiehuvaan veteen noin kymmeneksi sekunniksi. Vedä tomaateista kuori pois. Poista myös siemenet. Leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Silppua basilika ja valkosipuli. Sekoita tomaatit, sipulisilppu, valkosipuli ja basilika sekä oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Nostele seosta leiville vähän ennen tarjolle tuontia. Tarjoa alkupalana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: patonki tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5