Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Cocktailpiirakat kahdella tahnalla

timer-icon60 min
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta
Cocktailpiirakat ovat helppoa tarjottavaa juhlissa. Valmista piirakoiden lisukkeeksi poro-piparjuuritahna ja pestotahna. Täyte säilyy jääkaapissa.

Ainekset

2 kpl
(à 15 kpl) pakastecocktailriisipiirakoita

Poro-piparjuuritahna

100 g
Kylmäsavuporoa
1 1/2 kpl
(à 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 rkl
Piparjuuritahnaa
1/2 dl
Silputtua persiljaa
Rouhittua mustapippuria

Koristeeksi

Paprikaa, kylmäsavuporoa

Pestotahna

1/2 dl
Vihreää pestoa
1 kpl
(200 g) raejuustoa
1 kpl
(200 g) yrttimaustettua tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
Rouhittua mustapippuria

Koristeeksi

Tuoreyrttejä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista tahnat. Silppua poro ja siirrä kulhoon. Lisää tuorejuusto, notkista ja sekoita. Mausta piparjuuritahnalla, persiljalla ja pippurilla. Peitä ja siirrä kylmään maustumaan vähintään tunniksi.

100 g
Kylmäsavuporoa
1 1/2 kpl
(à 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 rkl
Piparjuuritahnaa
1/2 dl
Silputtua persiljaa
Rouhittua mustapippuria
2

Valmista pestotahna. Sekoita kulhossa pesto, valutettu raejuusto ja tuorejuusto tasaiseksi. Mausta pippurilla. Siirrä kylmään maustumaan.

1/2 dl
Vihreää pestoa
1 kpl
(200 g) raejuustoa
1 kpl
(200 g) yrttimaustettua tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
Rouhittua mustapippuria
3

Paista piirakat pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä jäähtyneille piirakoille tahnoja ja koristele ne.

2 kpl
(à 15 kpl) pakastecocktailriisipiirakoita
Paprikaa, kylmäsavuporoa
Tuoreyrttejä
Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.