Cocktailpiirakat kahdella tahnalla

27.4.2011
9 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Cocktailpiirakat kahdella tahnalla

Ainekset

30 kappaletta
1 2 pakettia (à 15 kpl) pakastecocktailriisipiirakoita
Poro-piparjuuritahna
1 100 g kylmäsavuporoa
2 1,5 rasiaa (à 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
3 1,5 rkl piparjuuritahnaa
4 0,5 dl silputtua persiljaa
5 rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
1 paprikaa, kylmäsavuporoa
Pestotahna
1 0,5 dl vihreää pestoa
2 1 prk (200 g) raejuustoa
3 1 rasia (200 g) yrttimaustettua tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
4 rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
1 tuoreyrttejä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 23 g
Proteiinia 3 g 83 g
Rasvaa 5 g 153 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 253 7585
Energiaa kcal 60 1813

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista tahnat. Silppua poro ja siirrä kulhoon. Lisää tuorejuusto, notkista ja sekoita. Mausta piparjuuritahnalla, persiljalla ja pippurilla. Peitä ja siirrä kylmään maustumaan vähintään tunniksi.Valmista pestotahna. Sekoita kulhossa pesto, valutettu raejuusto ja tuorejuusto tasaiseksi. Mausta pippurilla. Siirrä kylmään maustumaan.Paista piirakat pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä jäähtyneille piirakoille tahnoja ja koristele ne.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pesto piirakka piiras
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5