Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chorizo-pepperonipintxot

timer-icon15 min
Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta
Chorizopintxot valmistuvat maukkaista makkaraviipaleista ja purkkiherkuista lähes ilman kokkaamista. Tarjoa pieniä patonkileipäsiä illanistujaisten sormisyötävinä.

Ainekset

1 kpl
Patonki
145 g
(1 prk, 285/145 g) aurinkokuivattuja tomaatteja
180 g
(1 prk, 325/180 g) vihreää pepperonipaprikaa
130 g
(1 pkt) chorizoviipaleita
3 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puolita aurinkokuivatut tomaatit ja isoimmat pepperonit.

145 g
(1 prk, 285/145 g) aurinkokuivattuja tomaatteja
180 g
(1 prk, 325/180 g) vihreää pepperonipaprikaa
2

Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.

1 kpl
Patonki
3 rkl
Oliiviöljyä
3

Kuori valkosipuli ja hiero sillä paahdetut patonkiviipaleet. Aseta patonkiviipaleille pala aurinkokuivattua tomaattia, chorizoviipale ja pepperoni. Kiinnitä cocktailtikuilla ja asettele tarjolle.

1 kpl
Valkosipulinkynsi
130 g
(1 pkt) chorizoviipaleita
Miltä maistui?
Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Mikko Hannula
Julkaistu: 27.3.2017
|
Muokattu: 19.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

50

210

4,1 g

1,0 g

1,6 g

1,2 g

0,4 g

1,6 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli