Chorizopepperonipintxot

27.3.2017
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Chorizopepperonipintxot

Chorizopintxot valmistuvat maukkaista makkaraviipaleista ja purkkiherkuista lähes ilman kokkaamista.

Ainekset

25 kappaletta
1 1 paketti (130 g) chorizoviipaleita
2 1 prk (145 g) aurinkokuivattuja tomaatteja
3 1 prk (180 g) vihreää pepperonichiliä
4 1 patonki
5 3 rkl oliiviöljyä
6 1 valkosipulinkynsi
7 cocktailtikkuja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 44 g
Proteiinia 2 g 39 g
Rasvaa 4 g 111 g
Kuitua 1 g 13 g
Energiaa kJ 221 5524
Energiaa kcal 53 1320

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puolita aurinkokuivatut tomaatit ja isoimmat pepperonit. Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Kuori valkosipuli ja hiero sillä paahdetut patonkiviipaleet.

Aseta patonkiviipaleille pala aurinkokuivattua tomaattia, chorizoviipale ja pepperoni. Kiinnitä cocktailtikuilla.

 

Teksti:
Kuvat: Mikko Hannula
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5