Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chili-suklaamousse

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Suussa sulavassa chili-suklaamoussessa on tummaa suklaata, chiliä ja mascarponejuustoa. Tarjoa chilinen suklaamousse ananaksen kera.

Ainekset

50 g
Tummaa suklaata
2 dl
Vispikermaa
1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
4 rkl
Tomusokeria
Pieni pala punaista chiliä

Lisäksi

1 kpl
Säilykeananasta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele ja sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma. Vaahdota toisessa kulhossa mascarpone tomusokerin kanssa. Valuta mascarponeseoksen joukkoon lämmin suklaa ja sekoita tasaiseksi.

Nostele joukkoon lusikallinen kermavaahtoa ja sekoita hyvin. Sekoita kevyesti loppu kermavaahto joukkoon. Pursota tai lusikoi mousse tarjoilulaseihin ja hienonna pinnalle chiliä. Tarjoile ananaspalojen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

229

960

16,0 g

10,5 g

18,8 g

18,5 g

1,5 g

1,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pieni pala punaista chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli