Chili-ananas-coleslaw

1.6.2010
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Chili-ananas-coleslaw

Ainekset

4 annosta
1 500 g varhaiskaalia
2 1 punainen chili
3 1 prk pieniä ananaspaloja (227/140 g)
4 3 kevätsipulinvartta
5 1 dl kermaviiliä
6 4 rkl majoneesia
7 0,5 tl suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 60 g
Proteiinia 2 g 9 g
Rasvaa 8 g 32 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 599 2396
Energiaa kcal 143 573

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista kaalista uloimmat lehdet ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili, poista kanta ja siemenet ja hienonna. Valuta ananakset ja hienonna kevätsipuli.

Sekoita kermaviilistä, majoneesista ja mausteista ohut kastike.

Nostele kulhossa kaalit, chili, ananakset ja kevätsipuli keskenään. Lisää joukkoon kastike ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä noin tunnin ajan ennen tarjoamista.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5