Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Cappuccino-suklaakakku

Fork and knife
14 Annosta
Fork and knife
14 Annosta

Ainekset

200 g
Margariinia
2 dl
Sokeria
3 kpl
Kananmunaa
3 dl
Vehnäjauhoja
3 rkl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
3 rkl
Maitoa
2 kpl
(à 12 g) capuccino-pikakahvijauhetta
100 g
Tummaa suklaata rouhittuna

Kuorrutus:

1 kpl
(12 g) capuccino pikakahvijauhetta
3 dl
Tomusokeria
2 rkl
Appelsiinimehua tai vettä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lämmitä maitoa hieman esim. mikrossa ja sekoita joukkoon kaksi pussia cappuccinojauhetta. Sekoita taikinaan vuorotellen kuivia aineita ja cappuccinoseosta. Sekoita joukkoon suklaa. Sekoita tasaiseksi. Voitele ja korppujauhota noin 2 l:n kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa, alatasolla noin 50 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä tikulla. Anna kakun jäähtyä ritilällä ennen kumoamista. Sekoita kulhossa cappuccinojauhe ja tomusokeri ja lisää joukkoon hieman lämmitetty mehu tai vesi. Sekoita tasaiseksi. Valuta kuorrutus jäähtyneen kakun pinnalle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.