Cajunkatkaravut

20.6.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Cajunkatkaravut

Louisianalainen cajunkeittiö on tunnettu rikkaista maustesekoituksistaan ja merenherkuistaan. Katkaravut saavat maustua hetken kuumassa mausteöljyssä. Älä kuitenkaan kuumenna rapuja, etteivät ne sitkisty.

Ainekset

4 annosta
1 400 g sulatettuja ja valutettuja isoja katkarapuja
2 0,5 tl paprikajauhetta
3 0,75 tl timjamia
4 0,75 tl oreganoa
5 0,25 tl valkosipuli- tai sipulijauhetta
6 0,5 tl suolaa
7 0,25 tl mustapippuria
8 0,25 tl cayennenpippuria
9 0,5 dl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 14 g 58 g
Rasvaa 12 g 49 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 704 2818
Energiaa kcal 168 674

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset
Makuja maailmalta Amerikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita mausteet keskenään. Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteet ja kuumenna hetki sekoitellen.
Nosta kattila pois levyltä ja kääntele katkaravut mausteöljyyn. Anna maustua hetki. Tarjoa katkaravut esimerkiksi paprikapaloilla höystetyn kvinoan, vihreän salaatin ja ranskankerman kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5