Burritot

16.12.2004
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Burritot

Ainekset

4 kappaletta
Tortillat:
1 4 valmista vehnätortillaa
Taikinaan:
1 3,75 dl vehnäjauhoja
2 2,5 dl keltaisia maissijauhoja (ei maissitärkkelystä)
3 2,5 dl lämmintä vettä
Täyte:
1 400 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
2 4 säilöttyä chiliä
3 2 kypsää tomaattia
4 lehtisalaattia
5 1 salaattisipuli
6 1 avokado

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 130 g
Proteiinia 25 g 100 g
Rasvaa 22 g 86 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 772 7090
Energiaa kcal 424 1695

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista tortillat sekoittamalla sihdatut jauhot kulhossa. Tee jauhojen keskelle kuoppa ja lisää siihen vesi. Sekoita jauhoja kuopan ympäriltä veitsellä hiljalleen veteen päin. Sekoita taikina lopulta tasaiseksi ja kaada leivinpöydälle. Vaivaa sitä hyvin 3-4 minuuttia. Leivo tanko ja jaa se 16 palaan. Kauli palat mahdollisimman ohuiksi leiviksi ja peitä kelmulla. Kypsennä leivät molemmin puolin kuumassa paistinpannussa, 3-4 sekuntia molemmin puolin riittää. Jos haluat leivät pehmeinä, lado ne päällekkäin. Jos haluat niistä kovia, laita ne erikseen ja paista öljyssä uudelleen ennen tarjoamista.Kypsennä broilerisuikaleita öljytilkassa paistinpannussa 10 minuuttia. Täytä burritot salaatinlehdellä, tomaatti- ja avokadoviipaleilla, broileri- ja sipulisuikaleilla. Mausta säilötyllä chilillä ja tarjoa suklaajuoman kanssa.

Teksti:
Kuvat: PekkaHaraste,Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5