Broilerivuoka kypsästä broilerista

27.8.2010
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broilerivuoka kypsästä broilerista

Ainekset

4 annosta
1 500 g kypsiä broilerin sisäfileitä
2 6 viipaletta pekonia
3 1 rasia herkkusieniä
4 1 rkl öljyä
5 2 dl ruokakermaa
6 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 6 g
Proteiinia 35 g 141 g
Rasvaa 33 g 131 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 854 7418
Energiaa kcal 443 1773

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele broileripaloja tarvittaessa ja levitä ne uunivuokaan. Suikaloi pekoni ja ruskista palat pannussa. Levitä pekonit broilerinpaloille. Huuhdo sienet nopeasti ja kuivaa ne talouspaperilla. Viipaloi sienet ja paista nopeasti öljyssä. Levitä sienet vuokaan.Kaada kerma vuokaan ja sirottele pinnalle juustoraaste. Kuumenna 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. (Tarjoa lisänä riisiä ja salaattia.)

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5