Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerivartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin rintaleikettä tai -fileetä
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Balsamicoa
1 rkl
Dijonsinappia
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Öljyä
1 tl
Rakuunaa
2 kpl
Murskattua valkosipulinkynttä
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita mausteet suolaa lukuun ottamatta pienessä kulhossa. Kuutioi broilerinrinnat viideksi tai kuudeksi palaksi. Kääntele paloja mausteseoksessa niin, että ne maustuvat kauttaaltaan. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Pujota broilerinpalat metallivartaisiin tai vedessä liotettuihin puuvartaisiin. Grillaa vartaita noin kymmenen minuuttia kääntäen niitä välillä. Sirottele vartaille suolaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.