Broileritaskut punaisessa kastikkeessa

15.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileritaskut punaisessa kastikkeessa

Ainekset

4 annosta
1 4 broilerin rintafileetä
2 suolaa
Täyte:
1 1 dl vihreitä kivettömiä oliiveja
2 2 rkl valmista punaista pestokastiketta
Kastike:
1 2 dl kuohukermaa
2 1 dl valmista punaista pestokastiketta
3 1 tl punaviinietikkaa
4 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 9 g
Proteiinia 38 g 154 g
Rasvaa 38 g 150 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 2 081 8323
Energiaa kcal 497 1989

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Tee fileisiin syvä viilto niin, että niihin muodostuu tasku. Nuiji fileet ohuiksi ja ripottele niiden päälle suolaa. Pilko oliivit pieniksi ja yhdistä oliivisilppuun valmis pestokastike. Täytä fileet seoksella ja nosta uunivuokaan. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaadan se vuokaan fileiden päälle. Paista 225 asteessa noin ½ tunnin ajan, kunnes liha on täysin kypsää.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5