Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileripasta uunissa

timer-icon60 min
Fork and knife
6 Annosta
Riittoisa ja maukas broileripasta kypsennetään uunissa. Tämä pasta saa potkua pinaatista.

Ainekset

1 kpl
Punasipuli
1 rkl
rypsiöljyä
300 g
(1 pkt) broilerisuikaleita
6 dl
Pastaa
1 l
vettä
1 tl
suolaa
260 g
kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa (1 tlk, 400/260 g)
150 g
(1 ps) pakastepinaattia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 tl
Kuivattua oreganoa
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 dl
Maitoa
175 g
(1 ps) juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuli ja broilerisuikaleet kevyesti.

1 kpl
Punasipuli
1 rkl
rypsiöljyä
300 g
(1 pkt) broilerisuikaleita
2

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta ja kaada broilerin joukkoon.

6 dl
Pastaa
1 tl
suolaa
1 l
vettä
3

Murskaa tomaatit haarukalla ja sekoita joukkoon sulatettu pakastepinaatti, hienonnetut valkosipulinkynnet, oregano, suola ja mustapippuri.

260 g
kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa (1 tlk, 400/260 g)
1 tl
Kuivattua oreganoa
2 kpl
valkosipulinkynttä
150 g
(1 ps) pakastepinaattia
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
suolaa
4

Sekoita maito ja juustoraaste. Levitä uunivuokaan kerroksittain pasta-broileriseosta, tomaattikastiketta ja juustoseosta. Jätä päällimmäiseksi kerros juustoa. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile salaatin kanssa.

2 dl
Maitoa
175 g
(1 ps) juustoraastetta
Miltä maistui?(7 arviota)
Resepti:
Minna Saarni, Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

399

1668

13,0 g

6,2 g

41,5 g

4,7 g

3,2 g

26,8 g

2,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 l vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli