Broilerinrintaa italialaisittain

13.12.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broilerinrintaa italialaisittain

Ainekset

4 annosta
1 4 - 6 ohutta broilerin fileeleikettä
2 suolaa
3 mustapippuria
4 oliiviöljyä paistamiseen
Gremolataseos:
1 3 rkl hienonnettua persiljaa
2 0,5 sitruunan raastettu kuori
3 1 - 2 valkosipulin kynttä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 35 g 139 g
Rasvaa 2 g 9 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 672 2689
Energiaa kcal 161 643

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sirottele lihoille kevyesti suolaa ja pippuria. Sekoita keskenään persiljasilppu, kuoriraaste ja murskatut valkosipulit. Paista fileitä pannussa öljyssä 3-4 minuuttia molemmilta puolilta. Ota kypsät fileet pannusta ja levitä pinnalle persiljaseosta. Tarjoa pinaattirisoton kanssa. Valmista risotto pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen nesteenä mietoa kanalientä. Lisää kypsymisen loppuvaiheessa joukkoon pakastepinaattia ja raastettua parmesaania.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5