Broilerinlihan marinointi

30.5.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broilerinlihan marinointi

Ainekset

Marinadi
1 0,5 dl öljyä
2 0,5 dl valkoviiniä tai valkoviinietikkaa
3 2 - 3 rkl ketsuppia
4 0,5 sitruunan mehu ja kuori
5 1 tl suolaa
6 0,5 tl valkopippuria ja paprikaa
7 0,5 - 1 tl currya
8 1 tl rakuunaa tai salviaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 8 g
Proteiinia 1 g
Rasvaa 45 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 1964
Energiaa kcal 469

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Kuvalliset ohjeet

Marinadin sekoittaminen

1. Ota kaikki ainekset esille. Sekoita niistä marinadi.

Broileipalojen marinoiminen

2. Voitele broilerinpalat hyvin seoksella joka puolelta ja laita isoon kulhoon tai pakastepussiin.

Broileripalojen maustuminen

3. Kaada loput marinadista kulhoon tai pussiin, jos sitä jää jäljelle. Peitä kulho paperilla ja laita sen päälle kevyt paino. Mausta broileria jääkaapissa yön yli.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste
© SOK
Avainsanat: marinadi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5