Broilerilehtipihvit ja kesäkurpitsaranskikset

17.1.2018
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broilerilehtipihvit ja kesäkurpitsaranskikset

Keveämpi pikaruoka syntyy paistamalla lehtarit broilerista ja ranskalaiset kesäkurpitsasta. Maustevoin paikan vie tuorejuustosta ja srirachasta sekoitettu tahna.

Ainekset

3 annosta
1 1 paketti (300 g) broilerin lehtipihvejä
2 2 rkl öljyä
3 0,5 tl suolaa
4 0,5 tl mustapippuria
Kesäkurpitsaranskikset
1 1 (300 g) kesäkurpitsa
2 30 g (3 kpl) hapankorppuja
3 0,5 dl parmesaanijuustoraastetta
4 0,5 tl suolaa
5 1 kananmunan valkuainen
Srirachatahna
1 100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 2 - 3 tl srirachakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 29 g
Proteiinia 30 g 90 g
Rasvaa 26 g 77 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 639 4918
Energiaa kcal 392 1175

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä lehtipihvit leivinpaperille, sivele öljyllä, mausta suolalla ja pippurilla.

Säädä uuni 200 asteeseen. Leikkaa kesäkurpitsa 1 cm:n paksuisiksi tangoiksi. Murskaa hapankorput. Sekoita parmesaani ja suola korppumuruun.

Erottele kananmunan valkuainen kulhoon ja riko rakenne haarukalla. Kasta tangot valkuaiseen, kääntele korppuseoksessa ja laita leivinpaperoidulle pellille. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Mausta tuorejuusto srirachalla.

Paista pihvejä öljyssä pannussa noin 1 minuutti kummaltakin puolelta. Tarjoa pihvit srirachatahnan ja kesäkurpitsaranskisten kanssa.

Vinkki: Jos et pidä tulisesta, korvaa sriracha ketsupilla tai bbq-kastikkeella.

Juomasuositus: Mausteisen ruoan kaveriksi sopii raikas vehnäolut.

Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5