Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-perunakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Broilerikeitto saa värinsä kurkumasta.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynttä
Pala (3 cm) inkivääriä
1 kpl
Porkkana
5 kpl
Perunaa
1 tl
Kurkumaa
1/2 tl
Mietoa chilirouhetta
1 l
Kanalientä
1 kpl
(250 g) paistettuja broilerin sisäfileitä
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
1/2 dl
Ranskankermaa
Ripaus suolaa tarvittaessa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet sekä raasta inkivääri. Kuullota ne öljyssä kattilassa. Kuori ja paloittele porkkana ja perunat ja lisää kattilaan mausteiden kanssa. Kääntele hetki. Lisää joukkoon kanaliemi. Anna keiton kiehua hiljalleen, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää kypsymisen loppuvaiheessa joukkoon paloitellut broileripalat, maissit ja ranskankerma. Kiehauta keitto ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

175

732

6,8 g

3,8 g

16,3 g

2,3 g

1,5 g

11,3 g

4,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Pala (3 cm) inkivääriä,

1 tl Kurkumaa,

0,5 tl Mietoa chilirouhetta,

Ripaus suolaa tarvittaessa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli