Broileria punaviinissä

25.12.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileria punaviinissä

Ainekset

4 annosta
1 3 marinoitua broilerin rintaleikettä
2 1 dl vehnäjauhoja
3 2 rkl öljyä
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
6 1 iso sipuli
7 2 valkosipulinkynttä
8 1 rasia (200 g) herkkusieniä
9 4 dl punaviiniä
10 1 laakerinlehti
11 2 tl timjamia
12 5 viipaletta pekonia
13 4 dl kanalientä
14 tuoretta persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 69 g
Proteiinia 50 g 200 g
Rasvaa 33 g 131 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 2 647 10588
Energiaa kcal 632 2530

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele marinadi leikkeistä juoksevalla vedellä. Kuivaa leikkeet talouspaperilla. Pyörittele leikkeet jauhoissa ja ruskista öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.Nosta broilerit uunivuokaan tai -pataan. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulikynnet. Pilko sienet ja kuullota ne öljyssä pannulla sipulien kanssa. Lisää pannulle viini ja anna kiehahtaa. Kaada seos broilerin päälle. Lisää pataan laakerinlehti, timjami ja pekonit. Kaada päälle kanaliemi ja anna padan hautua 150-asteisessa uunissa noin tunti.Ripotelle pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoile riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5