Broileria pestokastikkeessa

19.9.2014
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileria pestokastikkeessa

Ainekset

4 annosta
1 400 g broilerinfileitä
2 1 tl suolaa
3 ripaus rouhittua mustapippuria
4 2 rkl vehnäjauhoja
5 1 rkl öljyä
6 3 rkl punaista pestokastiketta
7 2 dl kermaa
8 1 tl rakuunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 23 g
Proteiinia 25 g 101 g
Rasvaa 28 g 113 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 571 6284
Energiaa kcal 376 1502

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Siivilöi fileiden päälle vehnäjauhoja. Ruskista fileet kevyesti pannulla öljyssä molemmin puolin.

Lusikoi pestokastike kermapurkkiin ja ravista. Kaada kermaseos pannulle ja vähennä lämpöä. Hauduta kannen alla 10–15 min. Mausta loppuvaiheessa rakuunalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5