Broileria perunapedillä

20.12.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileria perunapedillä

Ainekset

4 annosta
1 4 ohutta broilerin rintaleikettä
2 3 rkl appelsiinimehua
3 1 rkl dijonsinappia
4 1 tl suolaa
5 mustapippuria
6 0,5 tl rosmariinia
7 4 viipaletta parmankinkkua
Perunapeti:
1 750 g (1 pussi) pakastesipuliperunoita
2 2 dl kanalientä
3 1 dl silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
4 0,5 - 1 ruukku basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 125 g
Proteiinia 43 g 173 g
Rasvaa 6 g 24 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 1 501 6005
Energiaa kcal 359 1435

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha, Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita appelsiinimehu, sinappi, suola ja murennettu rosmariini. Sivele seos broilerileikkeille ja anna maustua. Levitä matalaan uunivuokaan perunat, silputut tomaatit, silputtu basilika ja kaada päälle kanaliemi. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Aseta päälle broilerit ja peitä ne kinkkuviipaleilla. Kypsennä vielä 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5