Broileria mandariini-viinirypälekastikkeessa

27.3.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileria mandariini-viinirypälekastikkeessa

Ainekset

5 annosta
1 2 sipulia
2 2 rkl öljyä
3 3 broilerin rintafileetä
4 1,5 tl suolaa
5 2 tl paprikajauhetta
6 0,5 tl mustapippuria
7 4 dl vettä
8 1 kanaliemikuutio tai 1 rkl kanafondia
9 1 punainen paprika
10 2 rkl suurustetta ruskeille kastikkeille
11 1,5 dl siemenettömiä viinirypäleitä
12 1 prk (312/175 g) mandariinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 45 g
Proteiinia 22 g 110 g
Rasvaa 8 g 38 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 816 4081
Energiaa kcal 195 975

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna, Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa broilerin fileet kolmeen osaan. Kuumenna rasva pannulla ja paista broilerin fileet kullanruskeiksi. Lisää sipulit ja paista kevyesti, kunnes sipulit pehmenevät. Mausta ja lisää vesi sekä kanafondi tai liemikuutio. Keitä miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi se. Lisää se kastikkeeseen ja keitä noin 5 minuuttia. Suurusta kastike suurusteella. Valuta mandariinit ja lisää ne yhdessä pestyjen viinirypäleiden kanssa kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile ruoka riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5