Broileria espanjalaiseen tapaan

23.4.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileria espanjalaiseen tapaan

Ainekset

6 annosta
1 1 rkl öljyä
2 500 g broilerin rintafileitä
3 0,5 tl suolaa
4 2 tl paprikajauhetta
5 1 rkl öljyä
6 2 sipulia
7 2 valkosipulin kynttä
8 2 paprikaa
9 1 prk tomaattimurskaa
10 100 g herkkusieniä
11 100 g savukinkkua
12 1 dl kuivaa valkoviiniä tai vettä
13 1 tl suolaa
14 1 dl kivettömiä oliiveja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 45 g
Proteiinia 24 g 142 g
Rasvaa 8 g 49 g
Kuitua 3 g 17 g
Energiaa kJ 878 5266
Energiaa kcal 210 1259

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele broilerin rintafileet kolmeen osaan. Kuumenna öljy korkeareunaisella pannulla ja ruskista broilerinpalat. Mausta ja siirrä odottamaan. Lisää öljyä pannulle tarvittaessa. Paista sipulit ja valkosipulit kevyesti. Lisää paprikat ja tomaattimurska. Jätä hautumaan. Suikaloi kinkku ja viipaloi herkkusienet. Lisää kinkku, herkkusienet ja vesi tai viini pannulle. Nosta myös broilerinpalat pannulle tai siirrä ruoka pataan jos tarpeen. Hauduta pataa noin 20 minuuttia. Lisää oliivit ennen tarjoilua.Ruokalehti 0505

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5