Broileri-tuorepastasalaatti

26.5.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileri-tuorepastasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 500 g broilerin marinoituja ohutleikkeitä
2 1 rkl öljyä
3 0,5 tl suolaa
4 0,25 tl musta- tai roseepippuria
5 250 g juustotäytteistä tuorepastaa
6 1 appelsiini
7 1 ruukku rucolaa tai puoli ruukkua salaattia
8 1 dl taatelipaloja
9 2 rkl sitruunamehua
10 1 rkl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 59 g
Proteiinia 37 g 149 g
Rasvaa 24 g 97 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 799 7197
Energiaa kcal 430 1720

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerin leikkeet kypsiksi miedolla lämmöllä. Mausta leikkeet suolalla ja pippurilla. Keitä pasta kypsäksi. Valuta ja anna jäähtyä. Kuori appelsiini veitsellä siten, että valkoista osaa ei jää appelsiiniin. Paloittele. Kokoa salaatti revityistä rucolan- tai salaatinlehdistä, juustotäytteisestä pastasta, appelsiininpaloista ja taateleista. Leikkaa broilerileikkeet viipaleiksi salaatin päälle. Kaada salaatin joukkoon sitruunanmehua sekä hieman öljyä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5